Vannmarsjen 2017

Hvor langt er din bedrift villig til å gå for rent vann?

Vannmarsjen er en kombinert aktivitets- og innsamlingskampanje, der din bedrift kan bidra til at flere mennesker får tilgang til rent vann. Samtidig aktiviserer og engasjerer kampanjen de ansatte. De ansatte bruker en app eller får utdelt skrittellere og får en personlig digital plattform på dytt.no for å konkurrere om hvilken bedrift som kan gå lengst i løpet av kampanjeperioden.

Fra den 1. mars frem til den internasjonale vanndagen den 22. mars, utfordrer Røde Kors og Vann for livet i samarbeid med Dytt, bedrifter til å konkurrere for en god sak. Hver person som deltar blir et viktig bidrag til Røde Kors sine Vann for livet-prosjekter for å skaffe mennesker tilgang til rent vann og forbedre sanitære forhold.

Fine premier

  • Bedriften som har høyst snittskritt: Vinner et spennende foredrag av en av Røde Kors’ eksperter som har jobbet ute i felten. Bedriften vinner også vandrepokalen for Vannmarsjen
  • Den ansatte som har høyst snittskritt: Vinner et spaopphold for to personer på The Well
  • Vinner av quiz i appen: Vinner en treningsklokke fra Elkjøp

Pris/kostnad

Med skritteller: 399 NOK eks. mva. per deltaker
Uten skritteller (med app): 299 NOK eks. mva per deltaker

Påmelding

Startskuddet for konkurransen er 1. mars og avsluttes den 21 .mars, med utdeling av premier til vinnerbedriften på verdens vanndag den 22. mars 2017. Påmeldingsfrist er 24. februar.
Meld på bedriften din her

 

Meld på bedriften din her

 

(Foto: Marianne Wéllen/Røde Kors)

Har du noen spørsmål om Vannmarsjen 2017, ta kontakt med Eli Fjærli på e-post: eli.fjarli@redcross.no

 

Prosjektreise

Følg Elkjøp og Røde Kors på prosjektreise. Sjekk blogg! www.elkjopinafrica.wordpress.com
fa-facebook-square